Lupta mea. Mai sunt si zile cu ploaie

Autor: Karl Ove Knausgard
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Lupta mea. Mai sunt si zile cu ploaie
ID produs: 9786063322945

Lupta mea. Mai sunt si zile cu ploaie de Karl Ove Knausgard – Descriere

In varsta de nouasprezece ani, Karl Ove se muta la Bergen si se dedica in intregime scrisului. Dar eforturile lui au efectul opus – isi doreste asta atat de mult, incat este afectat de blocajul scriitorului. In acelasi timp, isi vede prietenii, unul cate unul, publicandu-si volumele de debut si incepe sa aiba indoieli ca va fi publicat vreodata.
Scrisa cu o forta si o sinceritate extraordinare, cartea vorbeste, de asemenea, despre prietenii noi si puternice si des-pre o iubire cutremuratoare. Apoi, in viata lui Karl Ove au loc doua evenimente cruciale: tatal sau moare si, la scurt timp dupa aceea, finalizeaza primul lui roman… „O reusita rara.
Nici un scriitor din generatia sa nu egaleaza combinatia lui Karl Ove Knausgard de talent, stil, spirit de observatie si originalitate…” Dagens Næringsliv„Aceasta carte dovedeste ca se poate atinge uni-versalul si marea literatura pornind de la viata de zi cu zi. In spatele autobiografiei se afla reflectia scriitorului asupra identitatii masculine. Socant!” L’Express

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Karl Ove Knausgard

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Lupta mea. Mai sunt si zile cu ploaie de Karl Ove Knausgard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *