Lupusorul Lou este gelos

Autor: Antoon Krings
Editura: Pandora M
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Lupusorul Lou este gelos
ID produs: 9786069781623

Lupusorul Lou este gelos de Antoon Krings – Descriere

E primavara: anotimpul nou-nascutilor si al primelor iesiri cu familia in natura. Ca in fiecare an, animalutele din padure se aduna sa-si prezinte puii. Lupusorul Lou adora bebelusii, dar cand se trezeste cu un fratior… e de-a dreptul speriat! Oare ce va face Lou ca sa-si accepte fratiorul? Antoon Krings este un celebru autor si ilustrator francez de carti pentru copii.
A creat mai multe serii de carti ilustrate, care s-au bucurat de mare succes peste tot in lume. Seria Lupusorul Lou are in centru un personaj foarte simpatic – micul Lou, un lupusor foarte curios, istet si vesel.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Antoon Krings

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Lupusorul Lou este gelos de Antoon Krings

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Lupusorul Lou este gelos de Antoon Krings? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *