M-am plictisit de PowerPoint

Autor: Andy Szekely
Editura: ACT si Politon
Categorie: Computere si internet
Produs: M-am plictisit de PowerPoint
ID produs: 9786069133224

M-am plictisit de PowerPoint de Andy Szekely – Descriere

„Am scris aceasta carte nu pentru ca detest PowerPoint-ul, ci pentru ca m-am plictisit de el, asa cum este astazi folosit in 90% dintre salile de conferinta. Probabil ca si tu ai aceasta impresie, daca te-am incitat cu tema cartii, asa ca ma bucur sa iti spun ca in paginile ei vei gasi antidotul la plictiseala de slide-uri (si mult mai mult decat atat)!M-am plictisit de PowerPoint este cel mai practic text despre prezentarile cu public pe care l-am scris pana acum. Este un manual pentru pregatirea, livrarea si imbunatatirea oricarei prezentari, indiferent ca e vorba de mediul de business, de un speech intr-o conferinta sau de un toast.”- Andy SzekelyAndy Szekely este speaker, autor si antreprenor, pasionat de dezvoltare personala, persuasiune si leadership.
De peste doua decenii tine prezentari si discursuri motivationale pentru grupuri de la 3 la 3000 de oameni, inclusiv alaturi de speakeri internationali de succes – Robin Sharma, Brian Tracy, Bob Proctor, Martin Lindstrom, Dr. Oz, Neale Donald Walsch, John Gray sau John Maxwell.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andy Szekely

Carti Editura ACT SI POLITON

Carti din categoria Computere si internet

One thought on “M-am plictisit de PowerPoint de Andy Szekely

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *