Macbeth

Autor: William Shakespeare
Editura: Litera
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Macbeth
ID produs: 9786063323379

Macbeth de William Shakespeare – Descriere

De la tragedia indragostitilor din Romeo si Julieta la nebunia lucida din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Machbeth, teatrul lui Shakespeare prezinta un imens repertoriu de personaje, figuri, situatii istorice si conflicte existentiale. O calatorie fascinanta printre capodoperele celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.Machbeth este una dintre cele mai mari tragedii ale tuturor timpurilor. Machbeth, un razboinic curajos, este influentat in mod fatal de forte supranaturale, de trufasa lui sotie si de ambitia sa fara limite.
Strategia criminala la care il instiga Lady Machbeth pentru a castiga si a pastra coroana Scotiei are efecte teribile asupra personalitatii amandurora.Ironia cruda a destinului lor prinde viata in versuri cu o forta de neegalat.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de William Shakespeare

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Macbeth de William Shakespeare

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Macbeth de William Shakespeare? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *