Autor: Javier Alonso Lopez
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Mahatma Gandhi
ID produs: 9786063336409

Mahatma Gandhi de Javier Alonso Lopez – Descriere

Majoritatea eroilor pe care ii cunoastem sunt fiinte extraordinare, inzestrate cu puteri magice si purtand pe umeri o capa care flutura in vant. Exista insa si eroi in carne si oase, ca mine si ca tine, care uneori s-au inselat, dar alteori au descoperit lucruri marete. Iata povestea lor!Gandhi este considerat parintele independentei Indiei.
Este recunoscut pe plan international drept simbol al sperantei, al pacii si al libertatii.Mohandas Karamchand Gandhi s-a nascut in 1869, in India ocupata de britanici. Desi a studiat dreptul la Londra si si-a petrecut tineretea in Africa de Sud, Ghandi a ramas devotat patriei sale si si-a dedicat ultima parte a vietii pentru a face din India o natiune independenta.Chemand la nesupunere civica non-violenta, Gandhi a condus India la independenta si a inspirat miscari pentru drepturile civile in intreaga lume.Gandhi este recunoscut pe plan international drept simbol al sperantei, al pacii si al libertatii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Javier Alonso Lopez

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *