Mai puternici impreuna

Autor: Katie McGarry
Editura: Epica
Categorie: Fictiune
Produs: Mai puternici impreuna
ID produs: 9786068754482

Mai puternici impreuna de Katie McGarry – Descriere

O PROVOCARE NEDREAPTA, O DRAGOSTE SFASIETOAREHaley, campioana nationala la kickboxing, renunta la pasiunea ei pentru artele martiale mixte in urma unei intamplari dureroase. Iubitul ei de la acea vreme a lovit-o, dar ea nu vrea sa spuna nimanui, de teama ca familia ei va lua masuri. Asa ca decide sa stea departe de ringul de box si de baietii carora le place lupta.Dar intr-o seara este atacata de doi tineri drogati.
Totusi, nu ea incaseaza loviturile, ci un baiat de varsta ei, complet necunoscut, care se arunca in lupta pentru a o apara.Numele lui e West. Cateva zile mai tarziu, ea il reintalneste la liceu, iar neplacerile nu se lasa asteptate: starnit de ura, fostul iubit al lui Haley, Matt, cauta un mijloc radical de a se debarasa de acest rival. Ii lanseaza o provocare: peste doua luni, sa se intalneasca pentru o lupta in ringul de box.Haley e ingrozita, stie ca impotriva lui Matt, membru al echipei de box thailandez, West n-are nicio sansa.
Asa ca decide sa-l antreneze pe West Young, un baiat infatuat si impulsiv, intruchiparea a tot ceea ce ea si-a promis c-o sa evite. West ii ascunde insa un mare secret: cine este el cu adevarat. Pentru el, Haley este sansa de a se mantui, asa ca se incapataneaza sa o ajute, sa lupte pentru ea.
Stie ca nu-si poate schimba trecutul, dar poate va reusi sa schimbe viitorul lui Haley.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Katie McGarry

Carti Editura EPICA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Mai puternici impreuna de Katie McGarry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *