1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6Autor: Aldous Huxley
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Maimuta si esenta
ID produs: 9789734674626

Maimuta si esenta de Aldous Huxley – Descriere

Au trecut multi ani de la al Treilea Razboi Mondial. Elegantul si candidul doctor Poole debarca, alaturi de o echipa de exploratori, intr-o Californie fantomatica, ravasita de suflul deflagratiei nucleare. Aici gaseste ramasitele unei umanitati instrainate, pline de mutanti, supuse unor idoli insetati de singe, o civilizatie pustiita unde prea putinii supravietuitori traiesc dupa o noua lege, care spune ca nu poti iubi decit o data pe an.
Curajosii si revoltatii care indraznesc sa evadeze sint supusi torturii si eliminati. Urmarind povestea cu exactitate de scenariu, romanul dezvaluie pictural perspectivele si detaliile unei lumi stranii si neasteptate, dar deloc improbabile, anuntate in celebrul roman distopic Minunata lume noua.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Aldous Huxley

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Maimuta si esenta de Aldous Huxley

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Maimuta si esenta de Aldous Huxley? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *