Mama mea, Moscova

Autor: Hamid Ismailov
Editura: Pandora M
Categorie: Fictiune
Produs: Mama mea, Moscova
ID produs: 9786069780879

Mama mea, Moscova de Hamid Ismailov – Descriere

O elegie luminoasa pentru Moscova din perioada Uniunii Sovietice. The GUARDIAN „Sunt fiul subteranului Moscovei, rezultatul prea multor nopti petrecute in oras.“ Asa incepe povestea lui Kiril, poreclit Mbobo, naratorul precoce, in varsta de 12 ani. Nascut dintr-o mama siberiana si un atlet african venit in 1980 la Jocurile Olimpice de la Moscova, Mbobo trebuie sa infrunte toate dificultatile legate de faptul de a fi un baietel de culoare, fara tata, in anii tulburi de dinaintea prabusirii Uniunii Sovietice.
Cu ecouri din Omul invizibil al lui Ralph Ellison si Insemnari din subterana al lui Dostoievski, romanul lui Ismailov abordeaza direct problema rasismului si relatia dintre individ si societate intr-un context cu totul modern. In timp ce aduce un omagiu marilor scriitori clasici rusi – Dostoievski, Turgheniev, Gorki, Nabokov si Puskin –, Ismailov se dovedeste a fi un maestru al unui nou mod de a scrie literatura, care surprinde magistral realitatea sordida si diversitatea Rusiei de azi. Plecand de la somptuoasele statii de metrou din Moscova, Hamid Ismailov construieste un soi de memorii fictionalizate, inspirate de anumite episoade din propria-i viata supusa capriciilor istoriei.
The Guardian

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hamid Ismailov

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Mama mea, Moscova de Hamid Ismailov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *