1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Mario Ramos
Editura: Frontiera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Mamaaa!
ID produs: 9786068986012

Mamaaa! de Mario Ramos – Descriere

Un baietel isi striga mama pe fiecare pagina din carte. Desi casa este plina de animale aflate in cele mai neobisnuite situatii, lui nu ii este frica nici de maimutele care se leagana de pe un dulap pe altul, nici de purcelusii care joaca puzzle, nici de alt animal bizar, ci de un… mic paianjen. Copiii pot numara animalele care au ocupat casa si descoperi cifrele ascunse pe fiecare pagina.„Mamaaa!” este una dintre primele carti scrise de indragitul Mario Ramos.
Veti recunoaste stilul sau inconfundabil, de umor specific copiilor amestecat cu o pedagogie subtila.Mario Ramos (1958-2012) este un autor foarte indragit de literatura pentru copii. S-a nascut in Belgia, dar si-a amintit mereu cu nostalgie de copilaria petrecuta in Portugalia, unde a crescut fara televizor, desenand toata ziua, citind Tintin si privind filme cu Charlie Chaplin. Inspirat de mari ilustratori precum Tomi Ungerer si Saul Steinberg, a scris si ilustrat numeroase carti pentru copii, pentru ca „a-i face pe copii si pe adulti sa rada si sa gandeasca este cea mai frumoasa recompensa”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Mario Ramos

Carti Editura FRONTIERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Mamaaa! de Mario Ramos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *