Mami, tati, uite camilele!

Autor: Roxana Farca
Editura: Tritonic
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Mami, tati, uite camilele!
ID produs: 9786067493221

Mami, tati, uite camilele! de Roxana Farca – Descriere

MAMI, TATI, UITE CAMILELE! Cum sa supravietuiesti in calatoriile alaturi de copii.Sfaturi serioase pentru parinti si povesti fantastice pentru copii, insotite de ilustratiile naive ale autoarei, care va aparea la inceput de martie la Tritonic.Roxana Farca scrie despre ecoturism, calatorii cu copii, natura si cultura. In 2009 a renuntat la lumea publicitatii si a lansat blogul LumeaMare (www.lumeamare.ro), locul in care a inceput sa impartaseasa impresii si sfaturi din calatoriile facute alaturi de familie si nu numai. Blogul face acum parte din Asociatia de Ecoturism din Romania, iar articolele si povestile Roxanei promoveaza consecvent un turism responsabil, cu un accent deosebit pe activitatile in aer liber si calatoriile lente, cu barca, bicicleta sau calul.
Roxana a publicat mai multe articole in National Geographic Traveler si a organizat o serie de evenimente dedicate calatorilor pasionati, numite Povesti din LumeaMare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Roxana Farca

Carti Editura TRITONIC

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Mami, tati, uite camilele! de Roxana Farca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *