Mana dreapta a somnului

Autor: John Wray
Editura: Univers
Categorie: Fictiune
Produs: Mana dreapta a somnului
ID produs: 9786068631257

Mana dreapta a somnului de John Wray – Descriere

Tanarul austriac Oskar Voxlauer incearca sa scape de ororile razboiului. In Primul Razboi Mondial dezerteaza. Dupa nouasprezece ani petrecuti in Ucraina, se intoarce acasa, dar nimereste in plina ascensiune a nazistilor, iar razboiul il ajunge din urma.
Nici in padure nu poate scapa, nici iubirea nu este un refugiu posibil. John Wray, nascut in 1971 (pe numele sau real John Henderson) se poate lauda deja cu un Whiting Writer’s Prize, cu o nominalizare ca unul dintre cei mai buni tineri scriitori americani, venita din partea revistei Granta, si cu o bursa oferita de American Academy in Berlin. A studiat biologia, a vrut sa se faca ornitolog, dar dupa ce a incercat mai multe meserii (sofer de taxi, paznic si profesor de germana si spaniola) s-a hotarat sa devina scriitor si a publicat primul roman, The Right Hand of Sleep, in 2001.
Pentru promovarea celui de-al doilea roman (Canaan’s Tongue, 2006 – bazat pe o legenda povestita de Mark Twain in Viata pe Mississippi), John Wray a calatorit cu o pluta de la Memphis, in jos pe Mississippi, pana in New Orleans, oprindu‑se si facand cunostinta cu cititorii de‑a lungul coastei. Cel mai recent roman, Lowboy (aparut in traducere la Editura Univers in 2014), a avut si el parte de o campanie nonconformista: John Wray a realizat un single, Lowboy, impreuna cu muzicienii de ocazie din metrouri.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de John Wray

Carti Editura UNIVERS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Mana dreapta a somnului de John Wray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *