Managementul afacerilor: calea chinezeasca

Autor: Shengzhe Nie
Editura: Integral
Categorie: Business si economie
Produs: Managementul afacerilor: calea chinezeasca
ID produs: 9786069920978

Managementul afacerilor: calea chinezeasca de Shengzhe Nie – Descriere

Lucrarea de fata este o premiera atat pentru spatiul editorial romanesc, cat si mediul de afaceri est-european. Editura Integral propune o prima carte care trateaza managementul afacerilor dintr-o perspectiva diferita, dar de mare succes.Exista, desigur, numeroare volume care abordeaza, din diverse unghiuri, managementul afacerilor si multe lucrari valoroase au fost deja traduse in limba romana. Aceasta este insa prima carte care abordeaza calea chinezeasca a managementul afacerilor si este de asteptat ca acest eveniment editorial sa starneasca interesul atat al oamenilor de afaceri, cat si al publicului dornic sa inteleaga ce sta la baza miracolului economic care a facut din China o mare putere economica a lumii.Nu este o carte de teorie a managementului, ci o carte de practica a managementului, o culegere de tehnici si proceduri, ale caror detalii fac diferenta dintre reusita si esec.
Din aceasta perspectiva, cartea se adreseaza celor ce fac lucrurile sa se intample, celor ce isi dezvolta propria afacere,din intreprinderile mici, ca si angajatilor din marile companii, mai obisnuiti cu rigoarea procedurilor corporatiste, si, nu in ultima instanta, celor ce vor – sau macar viseaza – sa faca afaceri cu firme din China.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Shengzhe Nie

Carti Editura INTEGRAL

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Managementul afacerilor: calea chinezeasca de Shengzhe Nie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *