Manualul Femeii de Succes

Autor: Andra Olarean
Editura: Lidana
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Manualul Femeii de Succes
ID produs: 9786067440614

Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean – Descriere

Andra Olarean este o femeie de succes in continua dezvoltare. Si-a inceput cariera la 15 ani ca jurnalist de radio. La 18 ani si-a dezvoltat propriul business – un post de radio, iar la 23 de ani o televiziune regionala si o sala de fitness.Considera ca poate mai mult si decide sa isi schimbe cariera.
La 29 de ani,dupa alti 4 ani de studii, devine notar public.Din dorinta de a face o schimbare in lume isi dedica o mare parte din timp campaniilor umanitare #EuTeAjut si Doneaza o jucarie.Este fondatoarea “Grupul femeilor de succes” prin intermediul caruia promoveaza dezvoltarea personala a tuturor femeilor din Romania. Considera ca cea mai buna investitie pe care o poti face este in tine insati, citind si calatorind.Motto-ul ei este: “Succesul in viata consta in numarul persoanelor pe care le ajuti.“

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andra Olarean

Carti Editura LIDANA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Manualul Femeii de Succes de Andra Olarean? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *