Manusi albe, manusi negre

Autor: Andi Mihalache
Editura: Limes
Categorie: Istorie
Produs: Manusi albe, manusi negre
ID produs: 9789737262530

Manusi albe, manusi negre de Andi Mihalache – Descriere

Cultul eroilor oferea candva un inteles favorabil verbului „a muri”. Gaseam in el un fel de „estetica a disparitiei”, un ansamblu de gesturi si valori prin care incercam sa iesim din scena cat mai onorabil cu putinta. Cultul acesta ne mai invata sa fim oricand pregatiti pentru ultima zi, sa nu ne lasam impresionati de apropierea mortii.
Astfel, ultima fapta avea puterea de a ne incununa intreaga existenta, indiferent cat de scurta fusese, dand tanarului sansa de a vedea in biografia lui un intreg, o reusita, nu un destin neimplinit. Mai mult, vechii greci credeau ca omul pleca in eternitate cu infatisarea pe care o avea in clipa de pe urma; iar tineretea fiind asimilata cu frumusetea, cei care mureau in floarea varstei pareau niste privilegiati ai sortii.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Andi Mihalache

Carti Editura LIMES

Carti din categoria Istorie

One thought on “Manusi albe, manusi negre de Andi Mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *