1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Crisitna Banfi, Cristina Peraboni, Francesca Cosanti
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici
ID produs: 5948489359002

Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici de Crisitna Banfi, Cristina Peraboni, Francesca Cosanti – Descriere

Unele animale sunt uriase, mai mari decat barcile, masinile sau chiar mai mari decat casa ta. Apoi sunt altele care sunt mai mici decat o moneda, atat de mici, incat traiesc intr-o coaja de nuca! Le vei gasi pe toate in aceasta carte! Cauta macul in fiecare pagina si descopera cat de mic sau de mare este in comparatie cu animalele prezentate in cele doua carti. Vei fi uimit sa vezi diferenta!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Crisitna Banfi

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici de Crisitna Banfi, Cristina Peraboni, Francesca Cosanti

  1. Este cartea Marea carte a animalelor uriase si Carticica animalelor mici de Crisitna Banfi într-adevăr demnă de lectură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *