Marea inselatorie. Subjugarea liberului arbitru

Autor: Eldon Taylor
Editura: For You
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Marea inselatorie. Subjugarea liberului arbitru
ID produs: 9786066392068

Marea inselatorie. Subjugarea liberului arbitru de Eldon Taylor – Descriere

Care a fost ultimul tau gand original, autentic?De mai bine de un secol se da o batalie tacuta pentru teritoriul mintii noastre. Armele sunt atat de bine ascunse, incat oamenii nu sunt constienti de utilizarea lor. Tacticile sunt atat de eficiente, incat, chiar si cand victimelor li se spune ce se petrece, acestea protesteaza indignate, dar ii permit totusi procesului sa continue.
Efectele se raspandesc precum un virus inversunat, exercitand un control si mai puternic asupra unui numar tot mai mare de oameni, in fiecare zi. Si ne dorim ca toate acestea sa fi fost doar fictiune!In Marea inselatorie, Eldon Taylor exploreaza bombardamentul informational destinat sa ne subjuge mintea si inima 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. El demonstreaza cum ne sunt infuzate clisee in constiinta, devenind apoi meme culturale.
Insusi procesul tau decizional este dirijat si manipulat, iar cautarea descoperirii sinelui tau real devine astfel mai dificila, uneori chiar imposibila.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Eldon Taylor

Carti Editura FOR YOU

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Marea inselatorie. Subjugarea liberului arbitru de Eldon Taylor

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Marea inselatorie. Subjugarea liberului arbitru de Eldon Taylor? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *