Marile sperante

Autor: Charles Dickens
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Marile sperante
ID produs: 9786063332432

Marile sperante de Charles Dickens – Descriere

„Descoperirea treptata a valorilor existentei, de-a lungul experientelor sale, face din Pip unul dintre cei mai complecsi eroi dickensieni si din Marile sperante romanul cel mai solid construit dintre toate cartile de succes ale lui Charles Dickens. O opera unde diversele etape ale «marilor sperante» traite de Pip capata un profund inteles autobiografic, pentru ca, urmarind cu atentie povestea rostita de erou, deslusim vibratii ale glasului lui Dickens, amintindu-si propriile intamplari si sperante.” – DAN GRIGORESCU„Nicaieri Dickens nu a imbinat atat de perfect analiza si sinteza ca in acest roman.
Ca toti marii artisti, Dickens ne impune sa ne schimbam perceptia despre arta.” – GEORGE SAINTSBURY„Dickens isi va depasi si domina epoca, la fel cum impunatoarea figura a lui Rabelais il domina pe Du Bellay, dar domina si Renasterea si lumea.” – G.
K. CHESTERTON„Cu siguranta, unul dintre cele mai mari genii literare ale lumii.” – EDWARD BULWER-LYTTON

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Charles Dickens

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Marile sperante de Charles Dickens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *