Martorii de la statuie vol.1. Nimeni nu a vrut sa taca

Autor: Tiberiu Zinoveanu
Editura: Eikon
Categorie: Fictiune
Produs: Martorii de la statuie vol.1. Nimeni nu a vrut sa taca
ID produs: 9786067117790

Martorii de la statuie vol.1. Nimeni nu a vrut sa taca de Tiberiu Zinoveanu – Descriere

Cu cat strangulezi mai mult un furtun, cu atat apa va improsca mai puternic. „Martorii de la Statuie” (si in acest prim volum, si in ceea ce va urma) este romanul revoltei a trei oameni care s-au saturat pana-n gat de blazarea din jur si au hotarat sa-si ia soarta in maini. Iar soarta le-a fost comuna in linii mari timp de peste 40 de ani, marcata de lupta impotriva uitarii.
De altfel, cartea exact despre asta vorbeste: despre o lume care incearca sa isi ucida regretele, anonimatul si izolarea. Iar de cele mai multe ori ies surprize din boxa martorilor…Aici ar fi trebuit sa apara un citat sau niste referinte cri-tice. Insa la ce bun? Cu ce v-ar ajuta sa stiti cum se prezinta autorul? Poate ca e un jeg sau — dimpotriva — revoltator de corect.
N-are importanta! Aproape tuturor oamenilor le este frica de moarte. Ca o palida compensatie, unii aleg sa isi lege numele de ceva, astfel incat sa nu intre degeaba in groapa ori in urna.Nu veti gasi pe aceasta coperta nici vreun citat, pentru ca nu cumva sa incepeti lectura efectiva cu vreo prejudeca-ta. Indemnul este cat se poate de clar: pur si simplu, cititi cartea ca si cand ar fi ultima pe care ati avea-o in fata!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Tiberiu Zinoveanu

Carti Editura EIKON

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Martorii de la statuie vol.1. Nimeni nu a vrut sa taca de Tiberiu Zinoveanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *