Masinariile lui Leonardo

Autor: Domenico Laurenza, Edoardo Zanon, Mario Taddei
Editura: RAO
Categorie: Istorie
Produs: Masinariile lui Leonardo
ID produs: 9786060060727

Masinariile lui Leonardo de Domenico Laurenza, Edoardo Zanon, Mario Taddei – Descriere

Leonardo ascunde oare un secret? In realitate, ascunde multe si nu e nevoie sa apelam la fantezie, ci e suficient sa cautam in paginile codexurilor sale, in miile de desene de masinarii sau de componente ale acestora. Uneori e vorba de simple schite, adesea gresit intelese, considerate misterioase, interpretate in mod inexact sau catalogate ca fiind de-a dreptul indescifrabile. Mistere si secrete…
toate dezvaluite in aceasta carte si plasate intr-un context inedit. Pentru prima oara, munca a doi designeri pasionati de lumile virtuale (si deLeonardo da Vinci) a facut posibila reconstruirea tridimensionala prin grafica pe computer a unor masinarii carora Leonardo da Vinci le-a dedicat truda si geniul sau. Din descrierile si desenele savantului, prin intermediul prelucrarii digitale, ies la iveala ambarcatiuniblindate, scripeti si masinarii destinate zborului, razboiului, lucrarilor hidraulice.
Este vorba despre o operatiune de cercetare care a necesitat ani de studii si care a facut posibil accesul cititorilor la inventii mai mult sau mai putin cunoscute ale lui da Vinci.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Domenico Laurenza

Carti Editura RAO

Carti din categoria Istorie

One thought on “Masinariile lui Leonardo de Domenico Laurenza, Edoardo Zanon, Mario Taddei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *