Autor: Stefan Smarandoiu, Dumitru Savulescu, Iohana Gheorghe, Marius Perianu
Editura: Art Klett
Categorie: Clasa a VI-a
Produs: Matematica pentru clasa a VI-a
ID produs: 9786060030270

Matematica pentru clasa a VI-a de Stefan Smarandoiu, Dumitru Savulescu, Iohana Gheorghe, Marius Perianu – Descriere

Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei Nationale prin Ordinul nr. 3053 din 04.04.2018 si se regaseste la pozitia nr. 247 din anexa Ordinului.Aceasta lucrare a fost realizata in conformitate cu programa scolara in vigoare, aprobata prin ordinul ministrului educatiei, cercetarii si inovarii nr.
3393/28.02.2017Editiile completate si revizuite ale lucrarilor pentru gimnaziu din CLUBUL MATEMATICIENILOR:- ofera o sinteza completa, structurata, cu exemple, a teoriei, care reprezinta un sprijin consistent, atat pentru elevi, cat si pentru profesori, in completarea manualului scolar;- propun elevilor mai multe aplicatii decat majoritatea lucrarilor existente pe piata; in plus, exercitiile sunt foarte variate, fiind grupate pe trei niveluri de dificultate (marcate grafic cu una, doua, respectiv trei stelute); pentru elevii orientati spre performanta exista provocarea „problemelor de sapte stele”;- ofera solutii cu explicatii detaliate acolo unde apare pentru prima data un nou tip de problema, pentru a permite elevilor sa inteleagi mai usor rezolvarea acesteia;- cuprind Fise de evaluare concepute special pentru portofoliul individual al elevilor, probe care pot fi detasate si pastrate pentru a ilustra parcursul de invatare al acestora;- contin, de asemenea, capitole speciale cu exercitii si probleme avand un pronuntat carcater aplicativ (utilizate recent in noul tip de evaluare), cu modele de subiecte pentru teza, precum si cu subiecte pentru performanta scolara. In sesiunile de avizare din ianuarie si aprilie 2018, Ministerul Educatiei Nationale a publicat lista de auxiliare avizate. Nu mai putin de 230 de carti Art Educational si Art Klett sunt prezente in aceasta lista.
Aceste titluri sunt marcate, cu rosu, pe pagina de produs, prin formularea „Avizat de M.E.N. 2018”.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stefan Smarandoiu

Carti Editura ART KLETT

Carti din categoria Clasa a VI-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *