Maturitatea

Autor: Osho
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Maturitatea
ID produs: 9786063330681

Maturitatea de Osho – Descriere

Invataturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuti lideri spirituali ai secolului XX, rastoarna tiparele clasice de gandire, provocandu-ne la o permanenta punere sub semnul intrebarii a certitudinilor si la un proces de consti entizare de sine. Cartile din seria „Incursiune intr-un nou mod de viata” prezinta viziunea acestuia privind cele mai importante pro bleme pe care si le pun oamenii interesati de stiinta transformarii de sine si de o spiritualitate adaptata la provocarile cotidiene ale vietii contemporane.”Maturitatea nu are nimic de a face cu experienta de viata. Are legatura cu calatoria launtrica, cu experientele interiorului.
Cu cat omul patrunde mai adanc in sine, cu atat e mai matur. Cand a ajuns in centrul fiintei sale, e pe deplin matur. Dar in acel moment persoana dispare si ramane numai prezenta.
Pentru mine, maturitatea este un alt nume al realizarii; omul a ajuns la implinirea potentialului sau.”OSHO

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Osho

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Maturitatea de Osho

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Maturitatea de Osho? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *