Autor: Hasso von Manteuffel
Editura: Miidecarti
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Memorii de razboi – vol. I
ID produs: 9786069049136

Memorii de razboi – vol. I de Hasso von Manteuffel – Descriere

Hasso von Manteuffel s-a nascut la data de 14 ianuarie 1897 in Potsdam. Era al treilea din cei cinci copii ai capitanului Eccard von Manteuffel. Familia sa era o veche familie de soldati, care in istoria Germaniei a dat multi generali.
La randul sau, Hasso, ajunge general in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, comandand Armata 5 Panzer.Generalul de Panzertruppe Hasso Eccard von Manteuffel, care a murit in anul 1978, a fost unul dintre acei ofiteri de cavalerie care a inteles sa transmita spiritul cavaleriei de a forta inaintarea noii Panzerwaffe. Faptul ca acesta a fost in plus un comandant de trupe neconventional, al carui cea mai inalta porunca era sa fie mereu acolo unde era varful de atac al trupelor sale, l-a facut sa urce intr-un timp scurt de la rangul de comandant de batalion la cel de comandant de regiment.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Hasso von Manteuffel

Carti Editura MIIDECARTI

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.