Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana

Autor: Simona Antonescu, Alexia Udriste
Editura: Nemira
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana
ID produs: 9786064302601

Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana de Simona Antonescu, Alexia Udriste – Descriere

Menumorut si minele de aur de la Rosia MontanaSuntem in anul 914. Ilinca si Calin se trezesc in galeriilor minelor de aur de la Rosia Montana, acolo unde copii asemenea lor muncesc pentru a-si intretine familiile. Insa cei doi frati descopera ca galeriile nu ascund doar aur, legendele vorbind despre taine mult mai mari ce se pot afla la Scoala Solomonarilor din Crangul Pamantului.Istoria povestita copiilor, de Simona Antonescu, cu ilustratii de Alexia Udriste-Olteanu este o serie de romane care-i va familiariza pe micii cititori cu istoria romanilor.
Cartile din serie vor prezenta istoria Romaniei prin ochii a doi frati gemeni, Ilinca si Calin, care gasesc in podul casei un manuscris (magic) cu ajutorul caruia se pot intoarce in timp.„Cred ca undeva in inima fiecaruia dintre noi exista un ochi pentru trecut. Daca il gasesti si il deschizi, atunci toate cele care au fost ti se arata altfel, mai apropiat, mai familiar. Intelegi miezul de adevar al lucrurilor si ajungi sa simti ca realmente te inrudesti cu cei despre care scrie prin cartile de istorie.
Asta imi propun sa le transmit copiilor: aveti in voi un ochi special, cu care va puteti vedea stramosii. Va fi magic, ca un film de aventuri, cu mistere si povesti fabuloase. Trebuie doar sa cautati in voi ochiul acesta si apoi sa priviti filmele dintre paginile cartilor.” Simona AntonescuVARSTA RECOMANDATA: 7+

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Simona Antonescu

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana de Simona Antonescu, Alexia Udriste

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Menumorut si minele de aur de la Rosia Montana de Simona Antonescu? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *