Mesagerii

Autor: Chico Xavier
Editura: Ganesha
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Mesagerii
ID produs: 9786068742519

Mesagerii de Chico Xavier – Descriere

Cartea este o continuare a celebrului roman spiritual Nosso Lar, care a si fost ecranizat in anul 2010 prin filmul cu acelasi nume. Actiunea are loc, in mare parte, tot in orasul spiritual Nosso Lar (in traducere „Casa Noastra”), dupa ce fostul medic Andre Luiz a parasit planul fizic si s-a detasat deja psihic de legaturile pamantesti. Andre se pregateste acum sa se integreze intr-un grup spiritual care ofera asistenta de urgenta in planurile Pamantului.
Grupul este ghidat de un spirit foarte intelept si puternic, pe nume Aniceto. Scrisa ca o relatare la persoana I-a de catre Andre Luiz, lucrarea descrie in detaliu cum decurge o saptamana de munca spirituala indeplinita de mesagerii Binelui Dumnezeiesc printre fiintele incarnate.Mai presus de toate, cartea subliniaza valoarea credintei, o adevarata „apa vie” a sufletului, care conduce gradat la o stare de reverenta profunda fata de darurile sublime oferite de Tatal Ceresc. Derularea naratiunii este mereu dublata de evidentierea unui concept superior de disciplina morala, calitate indispensabila celor care aleg sa se daruiasca in arena serviciului spiritual.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Chico Xavier

Carti Editura GANESHA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Mesagerii de Chico Xavier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *