Mesterul Manole

Autor: Octavian Goga
Editura: Hoffman
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Mesterul Manole
ID produs: 9786064600592

Mesterul Manole de Octavian Goga – Descriere

[…] Personalitatea lui Octavian Goga nu poate fi prinsa intr-o singura formula. In ea se imbina, dintr-o rara gratie a sortii, insusiri care intr-un suflet mai putin rezistent se stanjenesc si se neutralizeaza. Poetul si luptatorul de obicei nu sunt de aceeasi esenta, artistul si omul politic nu se acorda totdeauna.
In sufletul lui Octavian Goga aceste inclinati atat de felurite se infratesc, se intaresc si se lumineaza reciproc si vanjoasa lor impletire ne-a harazit una din cele mai complexe vieti romanesti din cate ne-a fost dat sa avem in cursul zbuciumatei noastre istorii. […] Scrisul lui Octavian Goga e ziditor de istorie. Poetul a fost un om al timpului sau in toata puterea cuvantului.
Dar timpul nu l-a surpat ca pe atatia altii, ci l-a ridicat pe piscurile sale. Acest timp, rascruce intre doua lumi, e momentul cel mai reprezentativ si rezumativ din istoria noastra. Octavian Goga l-a prevazut, i-a inteles sensul multiplu si l-a exprimat larg, cutezator, cu deplina autoritate.
Si drumul a urcat spre culmi si vremea s-a implinit in biruinta pe urma darei de foc a cuvantului lui…Ion Chinezu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Octavian Goga

Carti Editura HOFFMAN

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Mesterul Manole de Octavian Goga

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Mesterul Manole de Octavian Goga? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *