1 / 2

2 / 2Autor: Dmitri Gluhovski
Editura: Paladin
Categorie: Fictiune
Produs: Metro 2034
ID produs: 9786068673943

Metro 2034 de Dmitri Gluhovski – Descriere

Razboaiele istoriei incetasera sa mai teasa. Prea putini oameni se mai interesau de trecut intr-o lume fara viitor. Tesatura vasta se oprise brusc, lasand intact un singur fir subtire.Anul 2034 ii gaseste pe supravietuitorii catastrofei nucleare tot in tunelurile moscovite.
La suprafata nu poate inca trai, iar in subteran cosmarurile au prins viata – creaturi stranii devoreaza tot ce le iese in cale, un virus incurabil ameninta sa puna stapanire pe intregul metrou, iar oamenii incept sa piarda lupta cu monstrii din ei. In peisajul apocaliptic cateva suflete naive inca mai cred in miracole.Dar moartea era capricioasa si nu-i placea ca oamenii sa-i dicteze.„Al doilea volum al trilogiei Metro este urmarea superba si mult asteptata a bestsellerului cult Metro 2033 care continua povestea luptei pentru supravietuire dusa in tunelurile metroului din Moscova dupa cel de-Al Treilea Razboi Mondial.“ FantasticFiction. com„Universul Metro ramane unul dintre cele mai bune scenarii apocaliptice.“ Nerd Like You„Fie ca faci pentru prima data cunostinta cu aceasta serie, fie ca esti un fan al primului volum sau vrei sa explorezi lumea Metroului in profunzime, Metro 2034 este cartea ideala pentru tine! Imbinand actiunea, personajele dure si agere, tensiunea sufocanta si satira intunecata, seria Metro a devenit un bestseller mondial.“ Thecultofme.
com„Cititorii pasionati de literatura science-fiction ruseasca, precum Picnic la marginea drumului de Strugatki, vor aprecia Metro 2034.“ HorrorNovelReviews. com„Viitorul post-apocaliptic propus de Gluhovski este extraordinar de realist, populat cu personaje credibile, cu un dialog excelent si cu o intriga captivanta.“ TheBritishFantasySociety. org„O calatorie violenta, dar la capatul tunelului se intrezareste o luminita.“ Gollancz.
uk„Mult asteptata continuare a romanului-cult cu un succes international vandut in milioane de exemplare.“ Hachette. au

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Dmitri Gluhovski

Carti Editura PALADIN

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Metro 2034 de Dmitri Gluhovski

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Metro 2034 de Dmitri Gluhovski? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *