Mica Enciclopedie Ikigai

Autor: Ken Mogi
Editura: Litera
Categorie: Sanatate, dezvoltare personala
Produs: Mica Enciclopedie Ikigai
ID produs: 9786063325755

Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi – Descriere

JAPONEZII VORBESC DESPRE IKIGAI CA DESPRE „UN MOTIV DE A TE TREZI DIMINEATA”.Este un motiv pentru pastrarea entuziasmului de a trai, fie ca esti om de serviciu in faimosul tren de viteza Shinkansen, proaspata mama sau chef la un restaurant specializat in sushi, cu stele Michelin.Dar cum iti gasesti propriul ikigai? Cum contribuie ikigai la fericire? Neurologul si scriitorul japonez Ken Mogi, autor a nenumarate bestselleruri, ne ofera o analiza fascinanta a acestui mod de viata, incorporand cercetarea stiintifica si experienta directa, si o naratiune plina de culoare despre cultura si istoria japoneza.Ken Mogi este neurolog, scriitor si om de televiziune din Tokyo. A publicat peste 30 de lucrari despre stiinta cognitiva si neurostiinta si mai mult de 100 de carti acoperind subiecte de popularizare a stiintei, eseuri, critica si self-help. Volumele lui s-au vandut in peste 1 milion de exemplare.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Ken Mogi

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Sanatate, dezvoltare personala

One thought on “Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Mica Enciclopedie Ikigai de Ken Mogi? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *