1 / 2

2 / 2Autor: Agnes de Lestrade
Editura: Vellant
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Micul print
ID produs: 9786069800157

Micul print de Agnes de Lestrade – Descriere

,Ochii nu pot patrunde in miezul lucrurilor. Limpede nu vedem decat cu inima”, ii spune vulpea micului print. O poveste atemporala, extraordinar de emotionanta, despre iubire, prietenie si promisiuni, despre cum sa cresti fara sa pierzi misterul si curajul copilariei.
Minunatele aventuri ale micului print, intalnirile lui memorabile si concluziile pline de prospetime sunt acum scrise pe intelesul – si spre deliciul – celor mai mici cititori. Autoarele de succes international Agnes de Lestrade si Valeria Docampo reinterpreteaza capodopera lui Antoine de Saint-Exupery intr-un fel unic si spectaculos. Agnes de Lestrade, nascuta in Franta, este autoarea a zeci de carti pentru copii si adolescenti, traduse in mai multe limbi si primite calduros de public.Valeria Docampo, nascuta in Argentina, este ilustratoarea care incanta cu stilul ei vibrant copii de pe cinci continente.
Cauta in permanenta noi forme de expresie si isi propune sa redea poezia lucrurilor de zi cu zi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Agnes de Lestrade

Carti Editura VELLANT

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Micul print de Agnes de Lestrade

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *