Minunea in 365 de zile

Autor: R. J. Palacio
Editura: Arthur
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Minunea in 365 de zile
ID produs: 9786067881936

Minunea in 365 de zile de R. J. Palacio – Descriere

Peste 6 milioane de oameni au citit Minunea, un bestseller aflat pe locul intai in topul New York Times, si l-au indragit pe Auggie Pullman, un baiat obisnuit cu o fata neobisnuita. Este cartea care a inspirat miscarea „Alege sa fii bun“. In Minunea, cititorii au facut cunostinta cu memorabilul profesor Browne, un mare colectionar de precepte, printre altele.In Minunea in 365 de zile il cunoastem mai bine pe profesorul Browne, care povesteste aici conversatii avute cu Auggie, Julian, Summer, Jack Will si alti elevi pe care i-a ajutat sa-si vada vietile intr-o lumina noua.
Fiecarei zile din an ii sunt atribuite vorbe bine alese ale unor personalitati remarcabile precum Anne Frank, Martin Luther King Jr., Confucius, Goethe, Sappho, dar si ale unor cititori ai Minunii care i-au trimis propriile lor aforisme lui R.J. Palacio. Iar toate cele 365 de precepte incluse in aceasta carte au un acelasi fir calauzitor: celebreaza bunatatea sufletului, puterea inimii si taria vointei.„Viata nu e despre a te descoperi.
Viata e despre a te crea.“ George Bernard Shaw„Uneori intrebarile sunt complicate, dar raspunsurile sunt simple.“ Dr. Seuss

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de R. J. Palacio

Carti Editura ARTHUR

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Minunea in 365 de zile de R. J. Palacio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *