Minunile Domnului Iisus Hristos

Autor: Kalliopi G. Iordanopoulou
Editura: Egumenita
Categorie: Religie
Produs: Minunile Domnului Iisus Hristos
ID produs: 6422636004766

Minunile Domnului Iisus Hristos de Kalliopi G. Iordanopoulou – Descriere

Le oferim copiilor ca sa afle cata dragoste nemarginita, cata intelepciune nemarginita, cata putere nemarginita a aratat Domnul nostru Iisus Hristos – cand a venit pe pamant – pentru ca oamenii sa-L cunoasca pe Dumnezeul Cel devarat.Intreaga viata a Domnului nostru Iisus Hristos pe pamant a fost minunata.Si nu numai viata Sa a fost minunata, ci si faptele Sale au fost minunate.De cate ori iudeii din preajma Sa, in ultimii trei ani ai prezentei Sale pe pamant, nu si-au aratat marea lor uimire fata de cele savarsite de El! Pentru minunile Sale marete.Aceasta uimire, admirare, teama pe care o simteau in fata atotputerniciei Domnului, in fata intelepciunii si dragostei Sale, cand facea minuni, ii facea sa inteleaga ca Domnul Iisus Hristos era Cel pe care omenirea Il astepta, Mesia.Astfel, vazand nemarginitele minuni ale Domnului si desfatandu-se de darurile iubirii Sale fata de oamenii indurerati, au dat mai multa atentie si invataturii Sale dumnezeiesti si ceresti.Si astfel se deschidea calea spre Imparatia cerurilor…

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Kalliopi G. Iordanopoulou

Carti Editura EGUMENITA

Carti din categoria Religie

One thought on “Minunile Domnului Iisus Hristos de Kalliopi G. Iordanopoulou

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Minunile Domnului Iisus Hristos de Kalliopi G. Iordanopoulou? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *