Misiuni la limita imposibilului

Autor: Michael Bar-Zohar, Nissim Mishal
Editura: Litera
Categorie: Istorie
Produs: Misiuni la limita imposibilului
ID produs: 9786063329753

Misiuni la limita imposibilului de Michael Bar-Zohar, Nissim Mishal – Descriere

O continuare exploziva a cartii scrise de Michael Bar-Zohar si Nissim Mishal despre cele mai memorabile misiuni ale Mossadului, Misiuni la limita imposibilului aduce la lumina cele mai dificile si mai periculoase operatiuni ale Fortelor Speciale Israeliene.In Misiuni la limita imposibilului, Michael Bar-Zohar si Nissim Mishal descriu in detalii fascinante cele mai importante batalii, raiduri in teritoriile inamice si misiuni de comando care au sfidat moartea ale Fortelor Speciale Israeliene. Povestile sunt adesea ale unor victorii, dar, uneori, si ale unor esecuri dureroase, si sunt relatate alaturi de povestile vietilor si realizarilor unora dintre cele mai cunoscute personalitati ale Israelului.Captivanta si revelatoare, Misiuni la limita imposibilului este o lectura esentiala pentru oricine este interesat de intelegerea modului in care aceste misiuni cruciale au conturat Israelul si lumea, in ansamblul ei.„Povestile sunt uimitoare… documentare ireprosabila si talent scriitoricesc.“Kirkus ReviewMichael Bar-Zohar, om politic, fost membru in Knesset, scriitor, biograf oficial al lui Shimon Peres si David Ben Gurion, este expert in istoria spionajului israelian.
Cartile sale au fost traduse in 18 limbi.Nissim Mishal, absolvent de studii politice, este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din tara sa si autorul mai multor carti devenite bestseller despre istoria statului Israel.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michael Bar-Zohar

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Istorie

One thought on “Misiuni la limita imposibilului de Michael Bar-Zohar, Nissim Mishal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *