Misterele Piramidei

Autor: Stanislas Grimler, Helene Duchateau, Candice Roger
Editura: Didactica Publishing House
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Misterele Piramidei
ID produs: 5948489359040

Misterele Piramidei de Stanislas Grimler, Helene Duchateau, Candice Roger – Descriere

Cavalerii Timpului – Misterele Piramidei Vol.1 , Stanislas Grimler; Helene Duchateau; Candice RogerEmma, Mehdi si Axel sunt trei colegi de scoala foarte diferiti. Desi nu seamana deloc unul cu celalalt, ei ajung sa traiasca impreuna aventura vietii lor! Avand in minte un plan malefic, directorul scolii la care invata cei trei a deturnat cursul istoriei, si doar cei trei adolescenti il pot restabili…Cei trei eroi sunt trimisi in perioada Egiptului Antic la bordul unei masini incredibile. Ei au misiunea de a reporni construirea primei piramide din istorie, intrerupta din cauza disparitiei misterioase a arhitectului ei.
Din programul „excursiei” nu lipsesc crocodili cruzi si flamanzi, capcane ale mortii, papirusuri codate…Atat propriul lor destin, cat si destinul intregii omeniri se afla in mainile celor trei eroi!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Stanislas Grimler

Carti Editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Misterele Piramidei de Stanislas Grimler, Helene Duchateau, Candice Roger

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *