Misterioasa societate Benedict si calatoria primejdioasa - Volumul 2

Autor: Trenton Lee Stewart
Editura: Aramis
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Misterioasa societate Benedict si calatoria primejdioasa – Volumul 2
ID produs: 9786060090526

Misterioasa societate Benedict si calatoria primejdioasa – Volumul 2 de Trenton Lee Stewart – Descriere

Dupa victoria Misterioasei Societati asupra cumplitei masinarii de sters memoria si a inventatorului ei, Reynie Muldoon, George ,,Sticky“ Washington, Kate Wetherall si Constance Contrar sunt chemati de mentorul lor sa se reuneasca pentru aniversarea primei lor intalniri.Ceea ce insa domnul Benedict planuise sa fie un prilej pentru afirmarea capacitatilor celor patru copii extraordinari, o misiune ghidata de indicii amuzante, devine o aventura palpitanta si primejdioasa. Urmariti permanent de pericolul ,,executantilor“ domnului Cortina, copiii intra intr-o cursa vijelioasa, cu evadari spectaculoase din situatii extreme, in care se lupta pentru salvarea domnului Benedict. In fascinanta lor calatorie cu trenul, cu bicicleta sau cu cea mai rapida nava de marfa din lume, ei descopera ca misiunea lor ar putea avea consecinte pentru intreaga omenire.
Cum vor reusi oare sa faca fata noii provocari?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Trenton Lee Stewart

Carti Editura ARAMIS

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Misterioasa societate Benedict si calatoria primejdioasa – Volumul 2 de Trenton Lee Stewart

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Misterioasa societate Benedict si calatoria primejdioasa – Volumul 2 de Trenton Lee Stewart? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *