Moartea regilor

Autor: Bernard Cornwell
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Moartea regilor
ID produs: 9786063328473

Moartea regilor de Bernard Cornwell – Descriere

MOARTEA REGILOR este al saselea roman din seria de succes Ultimul regat scrisa de Bernard Cornwell, o cronica a istorici Angliei de la inceputurile sale, la fel de captivanta ca Urzeala tronurilor, dar inspirata din evenimente reale (The Oberver), serie care a stat la baza unui exceptional serial de televizitme realizat de BBC. REGELE ALFRED este pe moarte. Rivalii la succesiune sunt pe punctul sa distruga regatul.
Tara pe care Alfred s-a straduit timp de treizeci de ani sa o cladeasca este pe cale sa se dezintegreze.Uhtred, omul de incredere al regelui, nascut northum-brian, dar crescut de saxoni, vrea mai mult decat orice sa lupte pentru a-si recapata mostenirea pierduta. Dar stie ca, daca va abandona cauza regelui, visul lui Alfred – si viitorul natiunii engleze e foarte probabil sa dispara. BERNARD CORNWELL scrie un roman istoric si de aventuri exceptional, un roman despre curaj, tradare, datorie, devotament, dragoste si lupta, asa cum se vad prin ochii unui razboinic a carui loialitate este impartita intre doua lumi.
„Cel mai mare seriitor de romane istorice din zilele noastre”.- Washington post

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Bernard Cornwell

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Moartea regilor de Bernard Cornwell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *