Mort dupa om

Autor: Vasile Mihalache
Editura: Tracus Arte
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Mort dupa om
ID produs: 9786066646741

Mort dupa om de Vasile Mihalache – Descriere

“Cu mort dupa om, poezia actuala se indeparteaza tot mai mult de zona deja saturata a exhibarii intimitatilor, a trupului biografic si a autofictiunilor versificate. Obiectivarea discursului, adoptarea unei perspective extime, deschiderea spre cultural si social in defavoarea modei sondarii fondului traumatic asa-zis individual singularizeaza acest volum de „ a-poezie” si ii confera acea forta care doar din singuratate poate irumpe.Subtil teoretizanta si deseori imnica, autosubversiva si autosubminanta, polemica in subteranele ei si ironica in literaritatea ei, indreptata impotriva a tot ceea ce s-ar putea structura ca ideologie, mort dupa om vorbeste, in fond, despre alienarea pe care omul a trait-o incercand sa se supuna ideii de om.”(Teodor Duna)***Vasile Mihalache(n. 1985, Bucuresti) a absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti, un masterat in teoria literaturii si din 2012 este doctor in filologie.In 2011 a urmat un stagiu de cercetare la Leiden Universiteit, dupa ce anterior fusese, timp de doi ani, profesor de romana la un liceu din Capitala.Din 2013 este coeditor al revistei de teorie si studii culturale Post/h/um.
]urnal de studii (post)umaniste (posthum.ro). In prezent, este redactor la editura Tracus Arte si colaborator al revistei Caietele Avangardei, unde publica periodic articole despre postumanism si avangarda. A publicat volumul de teorie „Noli me tangere”? Despre legitimitate si autonomie in literatura (Tracus Arte, Bucuresti, 2013).

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Vasile Mihalache

Carti Editura TRACUS ARTE

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Mort dupa om de Vasile Mihalache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *