Mostenirea

Autor: Jean-Paul Dubois
Editura: Minerva
Categorie: Fictiune
Produs: Mostenirea
ID produs: 9789732110522

Mostenirea de Jean-Paul Dubois – Descriere

Paul Katrakilis este nepotul unuia dintre doctorii lui Stalin, Spyridon, care a parasit Uniunea Sovietica indata dupa moartea dictatorului si s-a stabilit la Toulouse. Tatal tanarului, Adrian, este, de asemenea, medic de profesie. Ca si tatal si bunicul sau, Paul a studiat medicina, desi nu are nicio vocatie.Familia Katrakilis? Excentrica.
Nebuna, poate. Toti membrii ei, inclusiv mama si unchiul au sfarsit prin a se sinucide. Paul are propria lui existenta, diferita de a familiei.
Unica perioada fericita din viata lui o reprezinta anii petrecuti in Florida, Miami. Aici el isi intalneste marea dragoste si descopera existenta unui sport a carui frumusete il fascineaza – pelota basca. Acesti ani fericiti trec repede.
Dupa moartea tatalui sau intelege secretele bine ascunse ale familiei. Va ocupa Paul locul in randul celor incapabili sa traiasca sau isi va urma propriul destin?

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jean-Paul Dubois

Carti Editura MINERVA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Mostenirea de Jean-Paul Dubois

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *