Motoras, un iepuras fara astampar

Autor: Louison Nielman, Thierry Manes
Editura: Litera
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Motoras, un iepuras fara astampar
ID produs: 9786063326455

Motoras, un iepuras fara astampar de Louison Nielman, Thierry Manes – Descriere

Povestea lui Motoras il va ajuta pe micutul tau sa se linisteasca, sa se destinda si sa savureze un moment de relaxare prin intermediul unor mici exercitii simple si amuzante, presarate de-a lungul povestii.In Colectia MICUL ZEN vei gasi o serie de povesti frumoasesi linistitoare, care iti vor oferi un moment de relaxare alaturi de copilul tau si te vor ajuta sa-l inveti sa-si controleze emotiile.Autoarea Louison Nielman este psiholog clinician in cadrul unui serviciu de asistenta pentru copii si adolescenti. Este pasionata de diverse forme de meditatie terapeutica, precum povestile si sofrologia ludica.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Louison Nielman

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Motoras, un iepuras fara astampar de Louison Nielman, Thierry Manes

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Motoras, un iepuras fara astampar de Louison Nielman? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *