Multimea cu un singur element

Autor: Serban Foarta
Editura: Cartier
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Multimea cu un singur element
ID produs: 9789975863100

Multimea cu un singur element de Serban Foarta – Descriere

„Serban Foarta scrie carti de poezie, nu culegeri de poezii. Textele sale functioneaza dupa logica interna a intregului, caci mecanismele subtile ale unui volum sau ale altuia dau randament maxim cand piesele sunt toate, impreuna. Cartile-i au epicul topit, de catre tema, in piesele ce le compun, in atingerile si inlantuirile dintre ele.
Pentru aceasta antologie, Multimea cu un singur element, care are un numar finit de pagini, a trebuit sa fac pe haiducul. Sa extrag, adica, din lada de comori doar cate ceva si sa pun laolalta; ca sa nu-i «ingreunez» editorului captura. (…) Serban Foarta este un splendid cameleon.
Limba poeziei sale bate pana acolo unde n-a ajuns mai nimeni. Sa-l insotim!” (Robert Serban)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Serban Foarta

Carti Editura CARTIER

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Multimea cu un singur element de Serban Foarta

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Multimea cu un singur element de Serban Foarta? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *