1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Jennifer Mackenzie
Editura: M.A.S.T.
Categorie: Culinare
Produs: Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume
ID produs: 9786066491006

Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume de Jennifer Mackenzie – Descriere

Comentarii (0)Este atat de placut sa deschizi un borcan de muraturi, chutney sau sos de chili pregatite in casa, stiind ca fiecare ingredient a fost prelucrat in bucataria ta si ca toata prospetimea produselor culese din gradina este prinsa sub capac — merita tot timpul si efortul consumat! Aceste retete inventive si usor de aplicat va vor inspira sa simtiti din plin bucuria de a prepara conserve in casa.Incercati cateva dintre aceste retete delicioase, de la savuroasele muraturi de legume si fructe pana la sosuri, salsa si chutney si inca multe altele: cirese murate, salsa de rosii chipotle, sos barbeque de zmeura afumata, chutney de mango si banane, chutney de mere si stafide.
Tehnici simple de preparare a muraturilor, descrise pas-cu-pas, pentru o conservare sanatoasa si sigura
Echipamentele necesare procesuIui de conservare si recomandari cu privire la unele instrumente optionale utile
Informatii amanuntite despre achizitionarea si prepararea ingredientelor pentru a ajunge de fiecare data la rezultatele cele mai bune JENNIFER MACKENZIE este un specialist profesionist in alimentatie si nutritie, scriitoare, cu o experienta de 15 ani in realizarea, testarea si editarea de retete. De asemenea, este de mai multi ani membra a juriilor in concursurile de muraturi.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jennifer Mackenzie

Carti Editura M.A.S.T.

Carti din categoria Culinare

One thought on “Muraturi, sosuri si chutney din fructe si legume de Jennifer Mackenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *