N-ai sa mori

Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: N-ai sa mori
ID produs: 9786066002967

N-ai sa mori – Descriere

Un anevrism cerebral o cufunda pe Helene Wiesendhal intr-o coma din care se trezeste pe jumatate paralizata, amnezica si afazica. Silaba cu silaba, cuvant dupa cuvant, fraza dupa fraza – toate exersate cu mare efort, cu furie, dezamagire si disperare -, miscare dupa miscare, pas cu pas, tresarire dupa tresarire – toate repetate la nesfarsit, cu incrancenare, jena si lacrimi -, Helene isi cauta inainte de toate cuvintele ratacite undeva in necunoscut. Apoi si reface, piesa cu piesa, puzzle-ul vietii, isi regaseste lumea interioara, sotul, copiii, iubirile, aventurile, dezamagirile, gandurile, visurile, cariera de scriitoare, dar si lumea exterioara in care si-a dus viata inainte de accident – Germania de Est de dinainte si scurt dupa caderea Zidului.
Roman al (re)devenirii, nascut din experienta personala a autoarei, N-ai sa mori este, de fapt, o evocare a vietii fiecaruia dintre noi, cu tot ceea ce ne misca pe fiecare, in singuratatea si unicitatea vietilor noastre. Cu intrebarile si cu convingerile care ne insotesc totdeauna. Cu tot ce am strans in noi, cu tot ce banuim ca am uitat, dar stim ca zace undeva in sufletul nostru, cu tot ce speram pentru viitor.
‘Experienta la limita intre viata si moarte conduce la o constienta literara ce genereaza tonuri nebanuite.&’ (Die Zeit) ‘N-ai sa mori este romanul unei renasteri, o redescoperire a cuvantului, o poveste de dragoste si cartea unui puzzle de amintiri din istoria recenta a Germaniei. Cel mai bun roman al anului.&’ (Die Welt) Premiul Cartii Germane 2009

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

One thought on “N-ai sa mori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *