1 / 2

2 / 2Autor: Joshua Slocum
Editura: Art
Categorie: Biografii, memorii, jurnale
Produs: Navigand singur in jurul lumii
ID produs: 9786067105544

Navigand singur in jurul lumii de Joshua Slocum – Descriere

A trecut prin cumplitele furtuni ale Capului Horn, i-a infruntat pe piratii mauri si pe cei fuegieni, a vizitat insula lui Robinson Crusoe si pe cea care i-a fost ultim adapost lui Napoleon Bonaparte. In multele sale calatorii pe oceanele lumii, Joshua Slocum s-a intamplat sa si naufragieze, dar nu s-a dat batut: si-a construit un alt vas si a pornit mai departe. A fost primul om care a facut de unul singur inconjurul Pamantului, la bordul slupului Spray, la sfarsitul secolului al XIX-lea.
E drept, recordul nu a rezistat timpului, insa cartile sale da. Navigand singur in jurul lumii si Calatoria ambarcatiunii Liberdade sunt titluri clasice ale literaturii de calatorie, printre cele mai frumoase, palpitante si autentice istorisiri scrise vreodata. In acest volum le aveti pe amandoua.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Joshua Slocum

Carti Editura ART

Carti din categoria Biografii, memorii, jurnale

One thought on “Navigand singur in jurul lumii de Joshua Slocum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *