Nerve: adevar sau provocare

Autor: Jeanne Ryan
Editura: Corint
Categorie: Fictiune
Produs: Nerve: adevar sau provocare
ID produs: 9786067930429

Nerve: adevar sau provocare de Jeanne Ryan – Descriere

Colectia Leda Edge va aduce o noua analiza a vietii sociale de astazi si a puterii tehnologiei prin cartea Nerve: Adevar sau provocare de Jeanne Ryan, destinata segmentului young adult si ecranizata in 2016.Cand Vee este aleasa pentru a juca in NERVE, un joc anonim de provocari transmis live online, ea descopera ca jocul o cunoaste. O tenteaza cu premii luate din pagina ei AstaSuntEu si o pune sa faca echipa cu baiatul perfect, Ian cel super-sexy. La inceput este palpitant ― fanii lui Vee si Ian ii incurajeaza sa raspunda unor provocari tot mai riscante, cu mize tot mai mari.
Dar jocul ia o intorsatura malefica atunci cand sunt trimisi intr-un loc secret impreuna cu cinci alti jucatori pentru runda Marelui Premiu. Dintr-odata, este un joc de totul sau nimic, cu insasi viata lor pusa la bataie. Oare cat de departe va merge Vee inainte sa cedeze, inainte sa piarda NERVE?„Un roman original si alert, care ne ofera o felie de viata in care cultura pop da un inteles cu totul nou televiziunii de tip reality-show la moda.” VOYA„Comentariul asupra societatii de azi, in care viata a devenit un spectacol public, este corect si profund.
Tempoul este neobosit, iar cititorii vor da innebuniti paginile, pana la ultima.” KIRKUS REVIEWS

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Jeanne Ryan

Carti Editura CORINT

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Nerve: adevar sau provocare de Jeanne Ryan

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Nerve: adevar sau provocare de Jeanne Ryan? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *