1 / 3

2 / 3

3 / 3
Autor: Elena Ferrante
Editura: Pandora M
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Noaptea pe plaja
ID produs: 9786069781456

Noaptea pe plaja de Elena Ferrante – Descriere

„Atunci il recunosc. Este Capcaunul Nemilos al Apusului, Mati vorbeste intotdeauna despre el foarte inspaimantata. Vine pe plaja cand e intuneric si fura jucariile fetitelor.
Capcaunul Nemilos e foarte inalt. Isi cheama prietena, Marea Grebla, inca si mai inalta decat el si, impreuna, incep sa pieptene nisipul.“ Lasata pe plaja sa-si poarte singura de grija, o papusa pe nume Celina are parte de o noapte ingrozitoare. Capcaunul Nemilos al Apusului incearca sa-i fure cuvintele, Focul vrea sa o parjoleasca, iar Marea refuza sa-i asculte rugamintile.
Insa lucrul cel mai rau dintre toate este ca a fost abandonata de mamica ei, fetita pe nume Mati, care si-a gasit un nou tovaras de joaca – un motanel. Intre un ghinion si altul, noaptea se preface in zi, iar odata cu ivirea zorilor, Celina incepe sa vada totul mult mai limpede. Elena Ferrante este pseudonimul uneia dintre cele mai faimoase romanciere italiene, ale carei carti au fost traduse in numeroase limbi.
La Editura Pandora M au aparut toate volumele celebrei Tetralogii Napolitane (Prietena mea geniala, Povestea noului nume, Cei care pleaca si cei ce raman, Povestea fetitei pierdute), precum si romanul Fiica ascunsa. Tetralogia Napolitana s-a vandut in peste 5.5 milioane de exemplare la nivel mondial si a fost tradusa in 50 de tari. Mara Cerri este o foarte apreciata ilustratoare, iar lucrarile ei au aparut in multe reviste si au fost expuse la Bienalele de la Bologna, Bratislava si Lisabona.
In 2008 a primit premiul „Lo Straniero“, distinctie care se acorda celor mai importanti artisti din Italia.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Elena Ferrante

Carti Editura PANDORA M

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Noaptea pe plaja de Elena Ferrante

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Noaptea pe plaja de Elena Ferrante? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *