Nobilul Aeticus si o calatorie in jurul lumii

Autor: Simona Antonescu, Alexia Udriste
Editura: Nemira
Categorie: Pentru copii, adolescenti
Produs: Nobilul Aeticus si o calatorie in jurul lumii
ID produs: 9786064302595

Nobilul Aeticus si o calatorie in jurul lumii de Simona Antonescu, Alexia Udriste – Descriere

Suntem in anul 470, iar Ilinca si Calin au ajuns acum inapoi in timp in cetatea Histria. Aici le cunosc pe surorile gemene Zia si Sarmisa, fiicele nobilului Aeticus, detinatorul uneia dintre cele mai frumoase biblioteci antice. Insa pasiunea pentru cunoastere a nobilului carturar nu se rezuma doar la stiinta adunata in manuscrise, iar gemenii afla cu surprindere ca acesta a facut chiar si o calatorie in jurul lumii.
Istoria povestita copiilor, de Simona Antonescu, cu ilustratii de Alexia Udriste-Olteanu este o serie de romane care-i va familiariza pe micii cititori cu istoria romanilor. Cartile din serie vor prezenta istoria Romaniei prin ochii a doi frati gemeni, Ilinca si Calin, care gasesc in podul casei un manuscris (magic) cu ajutorul caruia se pot intoarce in timp.„Cred ca undeva in inima fiecaruia dintre noi exista un ochi pentru trecut. Daca il gasesti si il deschizi, atunci toate cele care au fost ti se arata altfel, mai apropiat, mai familiar.
Intelegi miezul de adevar al lucrurilor si ajungi sa simti ca realmente te inrudesti cu cei despre care scrie prin cartile de istorie. Asta imi propun sa le transmit copiilor: aveti in voi un ochi special, cu care va puteti vedea stramosii. Va fi magic, ca un film de aventuri, cu mistere si povesti fabuloase.
Trebuie doar sa cautati in voi ochiul acesta si apoi sa priviti filmele dintre paginile cartilor.” Simona Antonescu

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Simona Antonescu

Carti Editura NEMIRA

Carti din categoria Pentru copii, adolescenti

One thought on “Nobilul Aeticus si o calatorie in jurul lumii de Simona Antonescu, Alexia Udriste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *