Autor: Domenico Starnone
Editura: Litera
Categorie: Fictiune
Produs: Noduri
ID produs: 9786063360305

Noduri de Domenico Starnone – Descriere

Daca tu ai uitat, distinse domn, iti amintesc eu: sunt sotia ta.“ Astfel incepe scrisoarea pe care Vanda i-o scrie sotului ei care a plecat de acasa, lasand-o prada unei furtuni de furie neputincioasa si unor intrebari carora nu le gaseste raspuns. S-au casatorit de tineri la inceputul anilor saizeci, din dorinta de a fi independenti, dar apoi lumea din jurul lor s-a schimbat, si faptul ca la varsta de treizeci de ani au o familie de intretinut devine un semn de ramanere in urma, mai degraba decat de autonomie. El s-a stabilit acum la Roma, indragostit de gratia blanda a unei necunoscute, alaturi de care zilele sunt mereu vesele, iar ea a ramas in Napoli cu copiii lor, masurand tacerile indelungate si amploarea instrainarii.Domenico Starnone ne ofera o poveste emotionanta si intensa, povestea unei evadari, a unei intoarceri, povestea tuturor esecurilor, cele care par insurmontabile si cele care ne insotesc o viata intreaga.
Noduri este un roman provocator si fascinant despre casnicie si familie, scris de unul dintre cei mai de succes autori italieni contemporani.Noduri este un roman ingenios construit, asemanator unui puzzle. The New YorkerO meditatie subtila, uimitoare despre casnicie, fidelitate, sinceritate si adevar. Kirkus ReviewsNoduri este cel mai emotionant roman al lui Domenico Starnone.
The New York TimesColectia – Carte pentru toti (CPT), Vol. 226

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Domenico Starnone

Carti Editura LITERA

Carti din categoria Fictiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.