Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor

Autor: Michael McQueen
Editura: Businesstech
Categorie: Business si economie
Produs: Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor
ID produs: 9789738495951

Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor de Michael McQueen – Descriere

Cine sunt cei din Generatia Y?Unii sunt specialisti de prima mana in noile tehnologii, tineri bine educati si ambitiosi, gata sa accepte provocarea de a schimba lumea. Altii sunt descrisi ca fiind nestatornici, nerespectosi, priceputi doar sa ceara; niste fiinte care nu au invatat ce-i aceea rabdarea sau munca intensa.Generatia Y, formata din cei nascuti intre inceputul anilor 1980 si sfarsitul anilor 1990, a facut cu siguranta valuri– daca nu chiar o adevarata furtuna– in ultimii ani. Parinti, profesori, angajatori si colaboratori au fost pusi in fata provocarii de a intelege si a comunica cu o generatie care a cresut, in esenta, intr-o lume diferita.Ai ocazia sa afli din acest bestseller revolutionar in ce mod iti sunt influentate viziunea asupra lumii si perceptiile de era in care te-ai nascut.
Pe baza acestei noi intelegeri, vei incepe sa vezi de ce este Generatia Y atat de diferita. Vei descoperi strategii eficiente pentru a obtine angajamentul celor din Generatia Y acasa, in clasa, si in lumea afacerilor.Pregateste-te pentru o analiza antrenanta, revelatoare si profunda!

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michael McQueen

Carti Editura BUSINESSTECH

Carti din categoria Business si economie

One thought on “Noile reguli pentru a obtine angajamentul tinerilor de Michael McQueen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *