Noul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti

Autor: Pr. Ioan Sorin Usca
Editura: Christiana
Categorie: Religie
Produs: Noul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti
ID produs: 9786060130024

Noul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti de Pr. Ioan Sorin Usca – Descriere

Dupa seria de talcuiri verset cu verset ale cartilor Vechiului Testament, contunuam cu cartile Noului Testament. Preotul Ioan Sorin Usca se intemeiaza cu precadere pe marele tezaur exegetic al patristicii rasaritene (fara a o ignora nici pe cea apuseana), dar aduce, de cate ori este cazul, si precizari istorice si filologice de deta recenta. Autorul imbina rigorile teologiei cu exigentele culturii actuale, oferind un valoros instrument de lucru adresat mai ales seminaristilor si studentilor in Teologie, dar si intelectualitatii crestine in general.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Pr. Ioan Sorin Usca

Carti Editura CHRISTIANA

Carti din categoria Religie

One thought on “Noul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti de Pr. Ioan Sorin Usca

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Noul Testament in talcuirea Sfintilor Parinti de Pr. Ioan Sorin Usca? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *