1 / 2

2 / 2Autor: Pablo Neruda
Editura: Art
Categorie: Poezie, teatru, studii literare
Produs: Nu exista lumina pura
ID produs: 9786067105353

Nu exista lumina pura de Pablo Neruda – Descriere

Neruda intuieste „gravitatea si misterul vietii“, cum ar spune Fernando Pessoa. Si dobandeste deja convingerea ca aceasta viata este si viata poeziei. „Eu vin dintr-o provincie obscura, dintr-o tara pe care o taioasa geografie o separa de toate celelalte.
Am fost cel mai disperat dintre toti poetii, iar poezia mea a fost regionala, dureroasa si ploioasa. Dar am avut intotdeauna incredere in om. Si nu mi-am pierdut niciodata speranta.” Pablo Neruda”Poetul palpeaza spatiul si substanta confuza din realitatea imediata, incercand sa forteze misterul transcendentei.
Poezia si viata pe care o contine ii apar ca o descoperire uimitoare, terifianta, dar si fastuoasa prin spectacolul diversitatii lor. Neruda intuieste „gravitatea si misterul vietii“, cum ar spune Fernando Pessoa. Si dobandeste deja convingerea ca aceasta viata este si viata poeziei.” Dinu Flamand

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

LIVRARE ȘI RETURNARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Pablo Neruda

Carti Editura ART

Carti din categoria Poezie, teatru, studii literare

One thought on “Nu exista lumina pura de Pablo Neruda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *