1 / 4

2 / 4

3 / 4

4 / 4
Autor: Liu Zhenyun
Editura: Humanitas
Categorie: Fictiune
Produs: Nu mi-am omorat barbatul
ID produs: 9786067795912

Nu mi-am omorat barbatul de Liu Zhenyun – Descriere

Roman ecranizat cu titlul I am not Madame Bovary, Marele Premiu al Festivalului International de Film de la San Sebastian, 2017„Opera lui Liu Zhenyun se bucura de un succes imens in China si a fost primita cu entuziasm in intreaga lume. Liu Zhenyun este considerat unul dintre cei mai mari umoristi chinezi.“ – Din discursul de decernare a distinctiei Chevalier de lʼOrdre des Arts et des LettresLi Xuelian, sotia lui Qin Yuhe, este insarcinata pentru a doua oara. O veste buna? Nicidecum, ci o infractiune, deoarece in China incalcarea legii care prevede „un cuplu – un copil“ se pedepseaste drastic.
Solutia ar fi sa divorteze si sa se recasatoreasca dupa nastere. Nici o lege nu interzice unei mame singure cu un copil sa-si refaca viata. Qin Yuhe e de-a dreptul entuziasmat de idee, numai ca, dupa divort, se insoara cu patroana coaforului din oraselul Cotitura.
Li Xuelian vrea sa se razbune si sa demonstreze ca a fost inselata, chiar daca se autoincrimineaza. Procesul pe care i-l intenteaza fostului sot declanseaza o serie de intamplari ametitoare, la limita absurdului, de pe urma carora ea are de suferit cel mai mult. Nu mi-am omorat barbatul este o satira savuroasa la adresa sistemului judiciar si a politicienilor corupti, o poveste tragicomica a carei protagonista se incapataneaza sa indrepte lucrurile cand nimeni nu este interesat de adevar.

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Livrare gratuită în magazin. Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Liu Zhenyun

Carti Editura HUMANITAS

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Nu mi-am omorat barbatul de Liu Zhenyun

  1. Salut, iubitorilor de cărți! Ați citit cartea Nu mi-am omorat barbatul de Liu Zhenyun? Aș dori să știu dacă merită timpul și efortul să o citesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *