1 / 5

2 / 5

3 / 5

4 / 5

5 / 5
Autor: Michel Bussi
Editura: Polirom
Categorie: Fictiune
Produs: Nuferi negri
ID produs: 9789734674152

Nuferi negri de Michel Bussi – Descriere

Roman recompensat cu douasprezece premii literare in anul aparitiei, printre care: Prix Polar mediterraneen, Prix Polar Michel Lebrun de la 25eme Heure du Livre du Mans, Prix des lecteurs du Festival Polar de Cognac, Grand Prix Gustave Flaubert, Prix Gouttes de Sang d’encre de VienneGiverny. In timpul zilei turistii iau cu asalt casa in care a trait in ultima parte a vietii Claude Monet si gradinile care au inspirat faimoasele tablouri cu nuferi. Dar cind se lasa tacerea, satul acesta mic si linistit isi dezvaluie partea intunecata.
Nuferi negri spune o poveste care incepe si se incheie cu o crima. Jerome Morval, un barbat a carui pasiune pentru arta este depasita numai de cea pentru femei, este gasit mort in piriul care trece prin gradinile lui Monet, avind in buzunar o ilustrata ce reproduce un tablou cu nuferi si pe care sint scrise cuvintele Unsprezece ani. La multi ani.
In firele misterului sint prinse trei personaje feminine: o fetita talentata pasionata de pictura, seducatoarea invatatoare a satului si o batrina care pare sa stie prea multe despre viata celor care-o inconjoara. Toate impartasesc acelasi secret. Dar ce le leaga pe ele de moartea lui Jerome Morval? Si ce legatura au toate acestea cu misteriosul tablou cu nuferi negri?„Un roman in care trecutul si prezentul se amesteca precum culorile unui tablou…” (Marie France)„Crima pare intotdeauna mai inspaimintatoare cind e dezvaluita pe un fundal frumos, si de aceea inceputul Nuferilor este atit de izbitor.” (Sunday Express)„Bussi renunta cu inteligenta la regulile scenariului clasic si creeaza un roman in care indiciile trimit la alte si alte indicii…
Cu fiecare fir al intrigii, povestea te atrage catre final, catre marea descoperire.” (The Times)

Faceți Clic Aici Pentru Informații Suplimentare

RETURNARE ȘI LIVRARE: Pentru comenzile a căror valoare depășește 150 lei, transportul este gratuit. Livrare gratuită în magazin. Aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului achiziționat online pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.

Carti scrise de Michel Bussi

Carti Editura POLIROM

Carti din categoria Fictiune

One thought on “Nuferi negri de Michel Bussi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *